Jeff Goldblum brengt jazzband naar Carré in oktober

De Amerikaanse acteur Jeff Goldblum is bekend van films als Jurassic Park, Independence Day en The Grand Budapest Hotel. Maar hij is ook een gepassioneerde jazzmuzikant. Op 12 oktober zal hij met zijn jazzband naar Carré in Amsterdam komen om een optreden te geven.

Het optreden wordt georganiseerd door Buma Cultuur en zal plaatsvinden in de grote zaal van Carré. Goldblum zal samen met zijn band The Mildred Snitzer Orchestra optreden. De band bestaat uit een aantal bekende jazzmuzikanten, waaronder gitarist en componist John Storie, bassist Tim Emmons en drummer Kenny Elliott.

Het optreden zal bestaan uit een mix van jazzstandards, popliedjes en originele composities. Goldblum is al jarenlang een liefhebber van jazzmuziek en heeft al meerdere albums uitgebracht. Hij is ook regelmatig te zien in jazzclubs in Los Angeles.

Het optreden in Carré is een unieke kans om de acteur en muzikant in actie te zien. Het belooft een avond te worden vol swingende jazzmuziek en verrassende nummers. Kaarten voor het optreden zijn nu te koop via de website van Carré.