Jeff Bezos, CEO van Amazon, passeert Bernard Arnault en is nu de tweede rijkste persoon ter wereld.

Jeff Bezos, de CEO van Amazon, is nu de tweede rijkste persoon ter wereld. Hij heeft de Franse zakenman Bernard Arnault verslagen en is nu de tweede rijkste persoon ter wereld.

Volgens Bloomberg Billionaires Index, een lijst met de rijkste mensen ter wereld, heeft Jeff Bezos een nettowaarde van $125 miljard. Hij heeft de Franse zakenman Bernard Arnault verslagen, die een nettowaarde heeft van $124 miljard.

De Amerikaanse tech-ondernemer Jeff Bezos is de oprichter en CEO van Amazon, een van ‘s werelds meest waardevolle bedrijven. Hij is ook de grootste aandeelhouder van Amazon.

Bezos is een van de meest succesvolle ondernemers ter wereld. Hij heeft Amazon opgericht in 1994 en het bedrijf is uitgegroeid tot een van de meest waardevolle bedrijven ter wereld. Amazon heeft ook verschillende andere bedrijven gekocht, waaronder Whole Foods, Zappos en Twitch.

De rijkdom van Bezos is vooral te danken aan zijn aandelen in Amazon. Volgens Bloomberg heeft hij meer dan $100 miljard verdiend met zijn aandelen in Amazon.

Hoewel Bezos nu de tweede rijkste persoon ter wereld is, is hij nog steeds ver achter op Bill Gates, de rijkste persoon ter wereld. Gates heeft een nettowaarde van $106 miljard.

Het is duidelijk dat Jeff Bezos een van de meest succesvolle ondernemers ter wereld is. Hij heeft Amazon opgericht en uitgebouwd tot een van ‘s werelds meest waardevolle bedrijven en heeft daarmee een enorm vermogen vergaard. Hoewel hij nog steeds ver achterstaat op Bill Gates, is hij nu wel de tweede rijkste persoon ter wereld.