JúniorReal Madrid verlengt contract van uitblinker Vinícius Júnior

JúniorReal Madrid verlengt contract van uitblinker Vinícius Júnior

Real Madrid heeft een contractverlenging aangekondigd voor de 19-jarige Braziliaanse aanvaller, Vinícius Júnior. De jonge voetballer is al twee jaar een uitblinker bij Real Madrid en heeft nu een nieuw contract getekend dat hem verbindt aan de club tot 2025.

Vinícius Júnior kwam in 2018 naar Real Madrid vanuit Flamengo, waar hij als een van de beste jonge spelers van Brazilië werd beschouwd. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot een van de meest veelbelovende spelers in de wereld.

Hij heeft al meer dan 50 wedstrijden gespeeld voor Real Madrid, waarin hij 11 doelpunten heeft gemaakt en 14 assists heeft gegeven. Hij heeft ook deelgenomen aan de Champions League-finale van 2019, waarin Real Madrid de titel won.

Vinícius Júnior is ook een belangrijk lid van de Braziliaanse nationale ploeg. Hij maakte zijn debuut voor Brazilië in 2019 en heeft sindsdien al meerdere wedstrijden gespeeld.

De verlenging van het contract van Vinícius Júnior is goed nieuws voor Real Madrid, dat op zoek was naar een jonge speler met veel potentieel. Vinícius Júnior heeft al bewezen dat hij een uitblinker is en dat hij een belangrijke speler kan worden voor de club in de toekomst.