Jan Vertonghen Vreest Herhaling van Nederlandse Rellen na Wedstrijd Anderlecht-Standard Luik

Jan Vertonghen Vreest Herhaling van Nederlandse Rellen na Wedstrijd Anderlecht-Standard Luik

Jan Vertonghen, de Belgische voetballer die momenteel voor Tottenham Hotspur speelt, heeft zijn bezorgdheid uitgesproken over de mogelijkheid van herhaling van Nederlandse rellen na de wedstrijd tussen Anderlecht en Standard Luik. Deze wedstrijd, die plaatsvindt op zondag 15 december, zal worden gespeeld in het stadion van Anderlecht.

Vertonghen, die eerder voor Ajax speelde, zei dat hij bang is dat er herhaling van Nederlandse rellen zal plaatsvinden. Hij zei: “Ik ben bang dat er herhaling van Nederlandse rellen zal plaatsvinden als deze wedstrijd wordt gespeeld. Ik wil dat iedereen voorzichtig is en geen geweld gebruikt. We moeten ons allemaal realiseren dat dit geweld niet acceptabel is en dat we ons allemaal moeten aanpassen aan de regels van het stadion.”

De Nederlandse rellen waar Vertonghen het over heeft, vonden plaats in oktober 2019, toen supporters van Ajax en Feyenoord elkaar te lijf gingen in Rotterdam. Er werden verschillende mensen gewond en er werd veel schade aangericht.

De Belgische politie heeft aangekondigd dat er extra maatregelen zullen worden genomen om te voorkomen dat er herhaling van Nederlandse rellen plaatsvindt. Er zullen meer politieagenten aanwezig zijn in het stadion en er zullen ook extra veiligheidsmaatregelen worden genomen.

Vertonghen drong er bij de supporters op aan om voorzichtig te zijn en geen geweld te gebruiken. Hij zei: “We moeten ons allemaal realiseren dat dit geweld niet acceptabel is en dat we ons allemaal moeten aanpassen aan de regels van het stadion.”

Het is belangrijk dat supporters voorzichtig zijn en geen geweld gebruiken bij de wedstrijd tussen Anderlecht en Standard Luik. Jan Vertonghen heeft zijn bezorgdheid uitgesproken over de mogelijkheid van herhaling van Nederlandse rellen en heeft iedereen opgeroepen om zich aan de regels van het stadion te houden.