Jan Slagter stapt op als MAX-omroepbaas eind 2024: ‘Opvolging al geregeld’

Jan Slagter, de huidige omroepbaas van MAX, heeft aangekondigd dat hij eind 2024 zal stoppen met zijn functie. Slagter heeft aangegeven dat hij al een opvolger heeft geregeld, maar dat hij de naam nog niet bekend wil maken.

Slagter is sinds 2016 de omroepbaas van MAX, een Nederlandse televisiezender die zich richt op een jonger publiek. Onder zijn leiding heeft MAX een aantal grote veranderingen doorgevoerd, waaronder het verhogen van de kwaliteit van de programma’s en het vergroten van de bereikbaarheid.

Slagter heeft aangegeven dat hij bij MAX blijft tot eind 2024 en dat hij daarna zal stoppen met zijn functie. Hij heeft ook aangegeven dat hij al een opvolger heeft geregeld, maar dat hij de naam nog niet bekend wil maken.

De directie van MAX heeft laten weten dat ze Slagter dankbaar zijn voor zijn jarenlange inzet en toewijding aan de zender. Ze hebben ook aangegeven dat ze er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat de overgang naar een nieuwe omroepbaas zo soepel mogelijk verloopt.

Hoewel Slagter bijna vier jaar van tevoren al aangeeft dat hij zal stoppen, is dit niet ongebruikelijk. Veel bedrijven en organisaties geven hun leiders ruim de tijd om hun opvolging te regelen, zodat de overgang zo soepel mogelijk verloopt.

Het is dus duidelijk dat Jan Slagter eind 2024 zal stoppen als omroepbaas van MAX. Hoewel de naam van zijn opvolger nog niet bekend is gemaakt, is duidelijk dat er al rekening mee is gehouden en dat de overgang zo soepel mogelijk zal verlopen.