Jan Slagter dreigt met juridische stappen om fragment uit NTR-programma te verwijderen

Jan Slagter dreigt met juridische stappen om fragment uit NTR-programma te verwijderen

Jan Slagter, een bekende Nederlandse advocaat, heeft aangekondigd dat hij juridische stappen zal ondernemen om een fragment uit een NTR-programma te verwijderen. Het fragment is een gesprek tussen Slagter en een journalist over een zaak waar Slagter bij betrokken was. Slagter stelt dat het fragment onjuist is en dat het de indruk wekt dat hij iets heeft gedaan wat hij niet heeft gedaan.

De NTR heeft aangegeven dat het fragment correct is en dat het juist weergeeft wat er in het gesprek is gezegd. De NTR heeft ook aangegeven dat het fragment niet zal worden verwijderd.

Slagter stelt dat de NTR verantwoordelijk is voor wat er in het programma wordt uitgezonden en dat hij recht heeft op correcte informatie. Hij stelt dat hij de NTR aanklaagt als het fragment niet wordt verwijderd.

Het is nog onduidelijk of Slagter zijn dreigement waar zal maken en of de NTR bereid is om het fragment te verwijderen. In ieder geval zal deze zaak de komende tijd veel aandacht krijgen en zal het interessant zijn om te zien hoe deze zich ontwikkelt.