Jan des Bouvrie's Weduwe en Kinderen nog niet in Overeenstemming over Erfenis

Jan des Bouvrie’s Weduwe en Kinderen nog niet in Overeenstemming over Erfenis

Jan des Bouvrie, een bekende Nederlandse ontwerper, stierf in juli 2020. Hoewel hij een bekende naam was, heeft hij veel van zijn vermogen aan zijn weduwe en kinderen nagelaten. Helaas is er nog geen overeenstemming bereikt over de verdeling van zijn erfenis.

De kinderen van Jan des Bouvrie hebben aangegeven dat ze het oneens zijn met de verdeling die hun moeder heeft voorgesteld. Ze stellen dat de verdeling niet eerlijk is en dat hun moeder meer geld krijgt dan zij.

De weduwe heeft aangegeven dat de verdeling die ze heeft voorgesteld, gebaseerd is op de wensen van Jan des Bouvrie. Ze zegt dat hij duidelijk had gemaakt dat hij wilde dat zijn weduwe en kinderen gelijk behandeld zouden worden.

De advocaten van beide partijen hebben aangegeven dat ze nog steeds in gesprek zijn om tot een oplossing te komen. Ze hopen dat ze binnenkort tot een akkoord kunnen komen.

Het is een trieste situatie voor de familie van Jan des Bouvrie. Hoewel het moeilijk is om een oplossing te vinden, hopen we dat de familie binnenkort tot een akkoord kan komen.