Jamie Foxx en Cuba Gooding Jr. beschuldigd van seksueel misbruik

De laatste tijd hebben twee grote Hollywood-sterren, Jamie Foxx en Cuba Gooding Jr., beide beschuldigingen van seksueel misbruik ontvangen. De beschuldigingen kwamen van twee vrouwen die beweerden dat ze door de acteurs waren misbruikt.

Volgens de vrouwen heeft Jamie Foxx hen in 2002 en 2003 misbruikt. Ze beweerden dat hij hen tegen hun wil heeft gekust en aangeraakt. Cuba Gooding Jr. wordt ervan beschuldigd dat hij een vrouw in 2013 heeft misbruikt.

De twee acteurs hebben beide ontkend dat ze iets verkeerds hebben gedaan. Jamie Foxx heeft gezegd dat de beschuldigingen “absurd” en “onwaar” zijn, terwijl Cuba Gooding Jr. heeft gezegd dat hij “geen enkele vorm van seksueel misbruik heeft gepleegd”.

Hoewel de twee acteurs ontkennen dat ze iets verkeerds hebben gedaan, is het belangrijk om te benadrukken dat seksueel misbruik een serieus probleem is en dat iedereen die wordt beschuldigd van dergelijk gedrag, serieus moet worden genomen. Het is ook belangrijk om te benadrukken dat iedereen die wordt beschuldigd van seksueel misbruik, onschuldig is totdat zijn schuld is bewezen.