James Corden interviewt bekende sterren in zijn eigen podcast

James Corden is een Britse acteur, komiek, schrijver en tv-presentator die bekend staat om zijn grappige sketches en interviews. Hij heeft zijn eigen podcast genaamd “The Late Late Show with James Corden”. In deze podcast interviewt hij bekende sterren uit de entertainmentwereld.

James Corden is een geweldige interviewer. Hij weet precies hoe hij de gasten moet aanmoedigen om openhartig te zijn over hun leven en carrière. Hij heeft een aantal geweldige interviews gehad met beroemdheden zoals Justin Bieber, Adele, Taylor Swift, Lady Gaga en vele anderen.

In zijn podcast interviewt hij ook andere beroemdheden zoals acteurs, muzikanten, schrijvers en zelfs politici. Hij heeft ook een aantal interessante gasten gehad zoals Barack Obama, Michelle Obama, David Beckham en Oprah Winfrey.

De podcast is erg populair geworden en heeft veel fans over de hele wereld. Mensen kunnen de podcast beluisteren via streamingdiensten zoals Spotify en Apple Music. De podcast is ook beschikbaar op YouTube.

James Corden is een geweldige interviewer die bekende sterren aanmoedigt om openhartig te zijn over hun leven en carrière. Zijn podcast is erg populair geworden en heeft veel fans over de hele wereld. Als je op zoek bent naar interessante interviews met beroemdheden, dan is The Late Late Show with James Corden zeker een podcast die je moet checken.