Jaimie Vaes maakt acteerdebuut in misdaadkomedie Scotoe

Jaimie Vaes, een Nederlandse actrice, heeft haar acteerdebuut gemaakt in de misdaadkomedie Scotoe. De film is geregisseerd door regisseur Jeroen Scholten van Aschat en geproduceerd door NL Film.

Scotoe is een komische misdaadfilm waarin Jaimie Vaes de rol van de hoofdpersoon speelt. Ze speelt de rol van een jonge vrouw die een criminele organisatie binnendringt om een gestolen schilderij terug te krijgen.

De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en heeft veel humoristische elementen. Jaimie Vaes heeft haar best gedaan om haar personage zo realistisch mogelijk te spelen. Ze heeft veel tijd besteed aan het leren van haar teksten en het verkennen van haar personage.

De film is een grote stap vooruit voor Jaimie Vaes. Ze heeft al veel ervaring opgedaan in televisieseries en korte films, maar dit is haar eerste grote filmrol. Het is duidelijk dat ze haar best heeft gedaan om haar personage zo goed mogelijk te spelen.

Scotoe zal binnenkort in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Als je geïnteresseerd bent in misdaadkomedies, dan is dit de perfecte film voor jou. Jaimie Vaes heeft een geweldige prestatie geleverd en het is duidelijk dat ze een grote toekomst voor zich heeft.