Jack Black en Jason Momoa te zien in verfilming van videogame Minecraft

De populaire acteurs Jack Black en Jason Momoa zullen te zien zijn in de verfilming van de populaire videogame Minecraft. De film, die wordt geproduceerd door Warner Bros. Pictures, zal een avontuurlijke komedie zijn die zich afspeelt in de wereld van Minecraft.

De film zal geregisseerd worden door Peter Sollett, die eerder films als Nick and Norah’s Infinite Playlist en Freeheld heeft gemaakt. Het script is geschreven door Aaron and Adam Nee, die eerder werkten aan de film Band of Robbers.

Jack Black zal de stem van de hoofdpersoon in de film inspreken, een avonturier genaamd Steve. Jason Momoa zal een mysterieuze krijger spelen die Steve helpt om de wereld van Minecraft te redden.

De film zal een mix zijn van live-action en animatie, waardoor het mogelijk is om de wereld van Minecraft tot leven te brengen op het witte doek. Het verhaal zal draaien om Steve, die samen met zijn vrienden op een avontuur gaat om de wereld te redden.

De verfilming van Minecraft is een grote stap vooruit voor de videogame-industrie, aangezien het een van de meest populaire games ter wereld is. Met Jack Black en Jason Momoa aan boord, belooft de film een geweldige ervaring te worden voor fans van de game.