Ivanusec van Feyenoord staat op het punt om te tekenen, alleen een medische keuring staat nog in de weg: 'Maar dat komt goed'

Ivanusec van Feyenoord staat op het punt om te tekenen, alleen een medische keuring staat nog in de weg: ‘Maar dat komt goed’

Ivanusec van Feyenoord staat op het punt om te tekenen bij de Rotterdamse voetbalclub. De transfer van de 19-jarige middenvelder uit Kroatië is al een tijdje in de maak, maar er staat nog één ding in de weg: een medische keuring. Volgens de club is er echter geen reden tot zorgen.

De technische staf van Feyenoord is erg enthousiast over de komst van Ivanusec. Hij is een veelbelovende speler met veel potentieel, die als een versterking voor het team kan fungeren. De club is ervan overtuigd dat de medische keuring geen probleem zal opleveren.

Ivanusec heeft al een aantal keren getoond dat hij een goede speler is. Hij heeft al een paar jaar bij NK Osijek gespeeld en daar veel indruk gemaakt. Ook heeft hij al een paar interlands voor Kroatië gespeeld.

De verwachting is dat de medische keuring geen probleem zal opleveren en dat Ivanusec binnenkort officieel lid van Feyenoord zal worden. De club is ervan overtuigd dat hij een grote toevoeging aan het team zal zijn en dat hij de club naar nieuwe hoogten kan brengen.

Het is duidelijk dat Feyenoord veel vertrouwen heeft in Ivanusec en dat de club er alles aan doet om hem binnen te halen. Als alles goed gaat, zal Ivanusec binnenkort officieel lid van Feyenoord worden en kan hij aan de slag om de club naar nieuwe hoogten te brengen.