Ivanusec van Feyenoord scoort bij Kroatische overwinning, Ronaldo brengt Portugal dichter bij EK-kwalificatie

Ivanusec van Feyenoord heeft zijn land, Kroatië, naar een overwinning geleid in hun laatste kwalificatiewedstrijd voor het Europees Kampioenschap. De middenvelder scoorde twee keer in de tweede helft om Kroatië een 3-1 overwinning te bezorgen tegen Hongarije.

De overwinning betekent dat Kroatië zich als eerste land heeft gekwalificeerd voor het EK. Ivanusec was een van de uitblinkers in de wedstrijd en hij werd uitgeroepen tot Man of the Match.

Ook Portugal heeft zich een stap dichter bij de kwalificatie gezet. De ploeg van sterspeler Cristiano Ronaldo won met 2-0 van Litouwen en staat nu tweede in de groep. Ronaldo scoorde beide doelpunten en liet zien waarom hij de beste voetballer ter wereld is.

Met nog twee wedstrijden te gaan, is Portugal goed op weg om zich te kwalificeren voor het EK. Als ze hun laatste twee wedstrijden winnen, zullen ze zich zeker kwalificeren.

Het is duidelijk dat Ivanusec en Ronaldo twee van de beste voetballers ter wereld zijn. Hun prestaties hebben hun landen geholpen om zich te kwalificeren voor het Europees Kampioenschap. Als ze hun prestaties blijven verbeteren, zullen ze een grote rol spelen bij het EK.