ITV overweegt na anderhalf jaar het hervatten van gesprekken met advocaat slachtoffers van The Voice-stopzetting

ITV heeft aangekondigd dat het na anderhalf jaar van stilte weer in gesprek gaat met advocaten die betrokken zijn bij de stopzetting van The Voice. The Voice was een populaire Britse talentenjacht die in 2019 werd stopgezet.

De advocaten hadden eerder een klacht ingediend bij ITV, waarin ze beweerden dat de stopzetting van The Voice onrechtmatig was. Ze vroegen ITV om een schadevergoeding voor hun cliënten, die hun kansen op een carrière als zanger of artiest hadden verloren.

ITV heeft nu aangekondigd dat het bereid is om met de advocaten te praten over een mogelijke schadevergoeding. De omroep heeft ook gezegd dat het de slachtoffers van de stopzetting van The Voice wil helpen om hun carrière voort te zetten.

Hoewel ITV de klacht niet erkent, lijkt het erop dat de omroep bereid is om met de advocaten te praten over een mogelijke schadevergoeding. Het is nog onduidelijk hoeveel geld ITV bereid is te betalen, maar het is duidelijk dat de omroep bereid is om te onderhandelen.

Het is goed nieuws voor de advocaten en hun cliënten dat ITV bereid is om met hen te praten over een mogelijke schadevergoeding. Hoewel er nog veel onduidelijkheid is over de hoogte van de schadevergoeding, is het duidelijk dat ITV bereid is om met de advocaten te praten over een oplossing.