Italië herstelt zich met overwinningen in EK-kwalificatie, ook België en Spanje winnen

Italië heeft zich hersteld van een moeilijke periode met een overwinning in de EK-kwalificatie. De Italiaanse voetbalploeg won met 2-0 van Griekenland, waardoor ze nu tweede staan in hun groep. Ook België en Spanje hebben hun EK-kwalificatiewedstrijden gewonnen.

België versloeg Rusland met 4-1, waardoor ze nu koploper zijn in hun groep. Spanje won met 3-0 van Noord-Macedonië en staat nu tweede in hun groep. Beide landen hebben een goede kans om zich te kwalificeren voor het EK.

De overwinning van Italië is een grote stap voorwaarts voor het land, dat al een tijdje worstelt met een slechte prestatie in de internationale voetbalcompetities. Het land had al eerder een overwinning behaald tegen Finland, maar deze overwinning was nog belangrijker omdat het Griekenland was.

De Italiaanse bondscoach Roberto Mancini is erg blij met de overwinning en is ervan overtuigd dat de ploeg nog beter kan presteren. Hij denkt dat de ploeg nog meer vertrouwen heeft gekregen door deze overwinning en dat ze nu klaar zijn om de resterende wedstrijden te winnen.

De prestaties van België en Spanje tonen aan dat er veel kwaliteit is in de Europese voetbalwereld. Beide landen hebben een goede kans om zich te kwalificeren voor het EK en zullen hun best doen om dit te bereiken.

Het is duidelijk dat Italië, België en Spanje allemaal goed presteren in de EK-kwalificatie. Als ze hun prestaties kunnen voortzetten, dan zullen ze zich allemaal kunnen kwalificeren voor het EK.