Italiaanse international Tonali worstelt met gokverslaving: 'Hij is in shock'

Italiaanse international Tonali worstelt met gokverslaving: ‘Hij is in shock’

Italiaanse international Tonali worstelt met gokverslaving: ‘Hij is in shock’

De Italiaanse voetballer Sandro Tonali, die momenteel voor Brescia Calcio speelt, worstelt met een gokverslaving. Dit heeft zijn zaakwaarnemer, Beppe Riso, bevestigd. Volgens Riso is Tonali in shock door de situatie waarin hij zich bevindt.

Tonali is een van de meest veelbelovende Italiaanse voetballers van deze generatie. Hij werd op 18-jarige leeftijd uitgeroepen tot de beste speler van de Italiaanse Serie A en was ook een van de meest gegeerde voetballers in Europa.

De gokverslaving van Tonali heeft een grote impact op zijn carrière gehad. Hij heeft al een aantal wedstrijden gemist vanwege zijn verslaving en heeft ook problemen gehad met het betalen van zijn salaris.

Riso heeft gezegd dat Tonali momenteel wordt behandeld door een psycholoog om te helpen bij het overwinnen van zijn verslaving. Hij heeft ook gezegd dat Tonali hard werkt om zijn verslaving te overwinnen en dat hij ervan overtuigd is dat hij eruit komt.

Hoewel Tonali’s gokverslaving een grote invloed heeft gehad op zijn carrière, is er nog steeds hoop dat hij zijn verslaving kan overwinnen en terug kan keren naar het veld. Als hij dit doet, zal hij waarschijnlijk weer een van de meest veelbelovende spelers in Italië worden.