Israëlische aanval op Gaza-ziekenhuis leidt tot 500 doden, Israël ontkent betrokkenheid

Israëlische aanval op Gaza-ziekenhuis leidt tot 500 doden, Israël ontkent betrokkenheid

De Israëlische aanval op een ziekenhuis in Gaza heeft tot 500 doden geleid. De Israëlische regering heeft echter ontkend dat ze betrokken was bij de aanval.

De aanval vond plaats op het Al-Shifa-ziekenhuis in Gaza. Volgens de Palestijnse autoriteiten werden er meer dan 500 mensen gedood. De Israëlische regering heeft echter ontkend dat ze betrokken was bij de aanval.

De Palestijnse autoriteiten hebben de Verenigde Naties gevraagd om een onderzoek in te stellen naar de aanval. Ze hebben ook de internationale gemeenschap opgeroepen om actie te ondernemen tegen Israël.

De Israëlische regering heeft echter gezegd dat ze niet verantwoordelijk is voor de aanval. Ze hebben ook gezegd dat ze niet van plan zijn om een onderzoek in te stellen naar de aanval.

Het incident heeft veel verontwaardiging opgeroepen in de internationale gemeenschap. Er zijn veel mensen die Israël verantwoordelijk houden voor de aanval en die eisen dat er een onderzoek wordt ingesteld.

Het is belangrijk dat er een onafhankelijk onderzoek wordt ingesteld naar de aanval, zodat de waarheid boven tafel komt. Alleen op die manier kan er gerechtigheid geschieden voor de slachtoffers van de aanval.