Israel van Dorsten en Anya Niewierra in de Running voor NS Publieksprijs

De Nederlandse Spoorwegen (NS) heeft dit jaar twee jonge ondernemers genomineerd voor de NS Publieksprijs. Israel van Dorsten en Anya Niewierra zijn beide geselecteerd om deze prestigieuze prijs te winnen. De NS Publieksprijs is een jaarlijkse prijs die wordt toegekend aan mensen die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de Nederlandse samenleving.

Israel van Dorsten is oprichter en CEO van de sociale onderneming ‘The Social Impact Factory’. Het bedrijf helpt sociale ondernemers om hun ideeën te realiseren en hun impact op de samenleving te vergroten. Anya Niewierra is een studente aan de Universiteit Utrecht en oprichter van ‘The Dutch Student Union’. Deze organisatie helpt studenten bij het vinden van betaalbare woningen en het verbeteren van hun leefomstandigheden.

De jury van de NS Publieksprijs heeft de twee genomineerden geselecteerd omdat ze een inspirerend voorbeeld zijn voor anderen. Ze hebben beiden een verschil gemaakt in de samenleving door hun innovatieve ideeën en hun harde werk. De jury is ervan overtuigd dat hun verdiensten een positieve invloed hebben gehad op veel mensen in Nederland.

De winnaar van de NS Publieksprijs zal op 8 juni bekend worden gemaakt. De winnaar zal een geldbedrag van €10.000 ontvangen en een jaar lang worden ondersteund door NS om hun ideeën verder te ontwikkelen.

Het is duidelijk dat Israel van Dorsten en Anya Niewierra twee bijzondere mensen zijn die een positieve bijdrage leveren aan de Nederlandse samenleving. Laten we hopen dat één van hen de NS Publieksprijs wint en dat ze hun ideeën verder kunnen uitwerken om nog meer mensen te helpen.