Israël erkent 'nevenschade' bij luchtaanval Rafah, met dodelijke slachtoffers

Israël erkent ‘nevenschade’ bij luchtaanval Rafah, met dodelijke slachtoffers

Israël heeft erkend dat er bij een luchtaanval op Rafah in de Gazastrook nevenschade is geweest. Bij de aanval zijn zeven Palestijnen om het leven gekomen, waaronder twee kinderen.

De Israëlische regering heeft toegegeven dat de luchtaanval was gericht op een militaire basis van Hamas, maar dat er ook onschuldige burgers zijn gedood. Ze hebben hun spijt betuigd voor de dood van de onschuldige slachtoffers.

Het Israëlische leger heeft verklaard dat de aanval was gericht op een militaire basis van Hamas, maar dat er ook onschuldige burgers zijn gedood. Ze hebben hun spijt betuigd voor de dood van de onschuldige slachtoffers en hebben aangeboden om de families van de slachtoffers te helpen.

Het Israëlische leger heeft ook verklaard dat ze hun best doen om te voorkomen dat er onschuldige burgers worden gedood bij luchtaanvallen. Ze hebben ook verklaard dat ze hun best doen om te voorkomen dat er burgers worden gewond of gedood bij militaire acties.

Hoewel Israël erkent dat er nevenschade is geweest bij de luchtaanval op Rafah, staan veel Palestijnen nog steeds kritisch tegenover de Israëlische acties in de Gazastrook. Ze zeggen dat Israël verantwoordelijk is voor de dood van onschuldige burgers en dat ze meer moeten doen om te voorkomen dat er nog meer burgers worden gedood.

Het is duidelijk dat Israël erkent dat er nevenschade is geweest bij de luchtaanval op Rafah, maar of dit voldoende is om de Palestijnen tevreden te stellen, is nog maar de vraag. Het is duidelijk dat er meer moet worden gedaan om te voorkomen dat er nog meer onschuldige burgers worden gedood bij militaire acties in de Gazastrook.