Iris de Graaf wordt presentator van het NOS Journaal: Ruslandcorrespondent neemt presentatie over

Iris de Graaf wordt de nieuwe presentator van het NOS Journaal. Deze verandering komt na de vertrek van presentator Jan de Hoop, die de presentatie van het NOS Journaal sinds 2017 verzorgde. Iris de Graaf is een ervaren journalist en was eerder werkzaam als Ruslandcorrespondent voor de NOS.

De afgelopen jaren heeft Iris de Graaf veel ervaring opgedaan als correspondent in Rusland. Ze heeft verschillende documentaires gemaakt over het land en haar ervaringen gedeeld met het Nederlandse publiek. Door haar kennis en ervaring met het land is ze goed voorbereid op de nieuwe functie als presentator van het NOS Journaal.

Iris de Graaf is enthousiast over haar nieuwe functie. Ze zegt: “Ik ben erg blij met deze kans om het Nederlandse publiek te informeren over wat er in de wereld gebeurt. Ik zal mijn best doen om iedereen zo goed mogelijk te informeren over wat er gaande is.”

Iris de Graaf is een gewaardeerde journalist in Nederland en haar aanstelling als presentator van het NOS Journaal is dan ook goed ontvangen. De NOS is blij dat ze haar ervaring en kennis kan inzetten om het Nederlandse publiek op de hoogte te houden van wat er in de wereld gebeurt.