Inwoners Zweedse plaats te introvert: Gemeente wil meer groeten tussen bewoners

Inwoners van de Zweedse plaats Örnsköldsvik zijn erg introvert. Om dit te veranderen, heeft de gemeente een campagne gestart om meer groeten tussen bewoners te stimuleren.

De gemeente heeft een campagne gestart om de inwoners van Örnsköldsvik meer sociaal te maken. De campagne heet “Hej Örnsköldsvik!” en heeft als doel om meer groeten tussen bewoners te stimuleren.

Volgens de gemeente is het belangrijk dat mensen elkaar groeten, omdat dit een gevoel van verbondenheid en respect creëert. Inwoners die elkaar groeten voelen zich meer verbonden met hun gemeenschap en dit draagt bij aan een betere leefomgeving.

De campagne bestaat uit verschillende activiteiten, zoals het organiseren van evenementen, het verspreiden van informatie over de campagne en het aanmoedigen van mensen om elkaar te groeten. Bovendien hebben de lokale bedrijven posters opgehangen met de slogan “Hej Örnsköldsvik!” om mensen te herinneren aan de campagne.

De campagne is goed ontvangen door de inwoners van Örnsköldsvik. Veel mensen zeggen dat ze zich meer verbonden voelen met hun gemeenschap en dat ze nu meer mensen groeten dan voorheen. De gemeente hoopt dat de campagne zal bijdragen aan een meer open en vriendelijke gemeenschap.