Inter wint 'Nederlandse' wedstrijd in Serie A, Lens verliest teleurstellend tegen PSV

Inter wint ‘Nederlandse’ wedstrijd in Serie A, Lens verliest teleurstellend tegen PSV

Inter Milan heeft vandaag een verrassende overwinning geboekt in de Serie A. De Italiaanse club versloeg Napoli met 1-0. Het was een belangrijke wedstrijd voor Inter, omdat het de koppositie in de competitie wilde behouden.

De winnende goal werd gescoord door Nederlander Stefan de Vrij. De verdediger, die vorig seizoen nog bij Lazio speelde, was de held van de dag. Hij scoorde in de tweede helft met een kopbal.

De overwinning van Inter betekent dat de club nu alleen aan de leiding staat in de Serie A. Het is een opsteker voor de club, die al een aantal jaar niet meer zo goed presteert als vroeger.

In Nederland was er ook actie in de Eredivisie. PSV won met 2-1 van RKC Waalwijk. De ploeg uit Eindhoven had het moeilijk tegen de ploeg uit Waalwijk, maar wist uiteindelijk toch te winnen.

Lens had het minder goed gedaan. De ploeg uit Limburg verloor met 0-2 van PSV. Het was een teleurstellende prestatie van Lens, dat al een tijdje niet meer zo goed presteert als vroeger.

Kortom, het was een interessante dag in voetballand. Inter Milan boekte een belangrijke overwinning in de Serie A, terwijl PSV in Nederland de overwinning pakte tegen RKC Waalwijk. Lens daarentegen verloor teleurstellend van PSV.