Inter verslaat Dumfries en De Vrij, Barcelona wint kraker tegen Atlético

Madrid

Afgelopen weekend was een memorabel weekend voor voetballiefhebbers over de hele wereld. In de Spaanse Primera División werd er een kraker gespeeld tussen twee van de grootste clubs in het land, Barcelona en Atlético Madrid. De wedstrijd werd gewonnen door Barcelona met 2-0.

In Engeland speelde Inter Millwall tegen Dumfries en De Vrij. Inter Millwall won de wedstrijd met 3-2 en staat nu op de tweede plaats in de Premier League.

De wedstrijd tussen Barcelona en Atlético Madrid was een spannende wedstrijd. Barcelona begon sterk en kwam al snel op voorsprong door een doelpunt van Lionel Messi. Atlético Madrid probeerde terug te komen in de wedstrijd, maar Barcelona bleef de bovenliggende partij. Uiteindelijk scoorde Luis Suarez nog een doelpunt voor Barcelona, waardoor de wedstrijd eindigde in 2-0.

Inter Millwall speelde een spannende wedstrijd tegen Dumfries en De Vrij. Inter Millwall begon sterk en kwam al snel op voorsprong door een doelpunt van Romelu Lukaku. Dumfries en De Vrij kwamen terug in de wedstrijd door twee doelpunten van Marcus Rashford. Uiteindelijk scoorde Inter Millwall nog een doelpunt, waardoor de wedstrijd eindigde in 3-2.

Het was een memorabel weekend voor voetballiefhebbers over de hele wereld. Barcelona won de kraker tegen Atlético Madrid, terwijl Inter Millwall de wedstrijd tegen Dumfries en De Vrij won. Beide teams hebben nu een goede positie in hun respectievelijke competities.