Inter Scaldes, Driesterrenrestaurant in Kruiningen, Neemt Afscheid

Inter Scaldes, Driesterrenrestaurant in Kruiningen, Neemt Afscheid

Inter Scaldes, het driesterrenrestaurant in Kruiningen, neemt afscheid. Na meer dan 25 jaar heeft het restaurant besloten de deuren te sluiten.

Het restaurant werd in 1993 opgericht door de chef-kok Ron Blaauw en zijn vrouw Ingrid. Het restaurant werd al snel een van de beste restaurants van Nederland en kreeg in 1997 al een Michelin-ster. In 2003 kreeg het restaurant twee sterren en in 2007 werd het een van de weinige driesterrenrestaurants van Nederland.

Inter Scaldes stond bekend om zijn innovatieve en creatieve keuken. Chef-kok Ron Blaauw was altijd op zoek naar nieuwe smaken en technieken om zijn gerechten te verfraaien. Hij was ook betrokken bij verschillende projecten om de lokale boeren te helpen bij het telen van biologische producten.

Hoewel Inter Scaldes een van de meest succesvolle restaurants van Nederland was, hebben de Blaauws besloten dat het tijd is om afscheid te nemen. De Blaauws willen meer tijd doorbrengen met hun familie en willen ook meer tijd besteden aan hun andere projecten.

Hoewel het afscheid van Inter Scaldes tragisch is, zijn de Blaauws dankbaar voor de vele jaren van succes. Ze hopen dat hun restaurant een inspiratiebron zal blijven voor andere chefs en dat hun gerechten nog lang zullen worden herinnerd.