Iniesta (39) verlengt contract: Barça-icoon blijft voetballen in de Emiraten

Andrés Iniesta, een van de meest iconische voetballers van FC Barcelona, heeft een nieuw contract getekend met zijn huidige club, Al-Sadd SC. De 39-jarige middenvelder heeft hiermee zijn verblijf in de Verenigde Arabische Emiraten verlengd.

Iniesta heeft een lange carrière bij FC Barcelona achter de rug. De Spanjaard begon zijn loopbaan bij de club in 1996 en speelde daar tot 2018. In die tijd won hij onder andere 8 La Liga-titels, 4 Champions League-titels en 6 Spaanse bekers.

Na zijn vertrek uit Barcelona verhuisde Iniesta naar Al-Sadd SC. Daar heeft hij sindsdien veel succes geboekt. In 2019 won hij de Qatar Stars League en de Emir Cup met de club. Ook werd hij verkozen tot de beste speler van de competitie.

Iniesta heeft nu besloten om zijn verblijf bij Al-Sadd SC te verlengen. Hij zal daarmee nog een jaar voetballen in de Emiraten. Het is een grote stap voor de club, die op zoek was naar een ervaren leider om hun team te leiden.

Iniesta is een van de meest iconische voetballers van FC Barcelona. Zijn verlenging van het contract bij Al-Sadd SC is dan ook goed nieuws voor de club en voor voetballiefhebbers over de hele wereld. Het is een grote stap voor de club om hun team te versterken en hun prestaties te verbeteren.