Infantino tevreden over verloop WK: 'FIFA had gelijk'

Infantino tevreden over verloop WK: ‘FIFA had gelijk’

Het WK Voetbal in Rusland is afgelopen en de FIFA is tevreden over het verloop. Infantino, de voorzitter van de FIFA, heeft aangegeven dat de organisatie gelijk had met hun beslissing om het WK in Rusland te houden.

Infantino zei dat het WK een succes was en dat de FIFA blij is met de resultaten. Hij voegde eraan toe dat de organisatie trots is op de manier waarop het toernooi verlopen is. Hij zei ook dat de FIFA erin geslaagd is om een veilige en gezellige sfeer te creëren voor alle fans die naar Rusland kwamen om het WK te bekijken.

De FIFA heeft ook aangegeven dat het WK een goede kans was om de wereld te laten zien hoe gastvrij Rusland is. Infantino zei dat de FIFA erin geslaagd is om een evenement te creëren waar mensen van over de hele wereld samenkomen om te genieten van voetbal.

Infantino benadrukte ook dat het WK een goede kans was om een boodschap van vrede en tolerantie uit te dragen. Hij zei dat het toernooi een kans was om mensen bij elkaar te brengen en dat het toernooi een kans was om de wereld te laten zien dat voetbal meer is dan alleen een spel.

Infantino benadrukte ook dat het WK een goede kans was om de sport te promoten. Hij zei dat het toernooi een kans was om mensen over de hele wereld te laten zien hoe leuk voetbal kan zijn. Hij zei ook dat het toernooi een kans was om de sport te laten groeien en dat het toernooi een kans was om nieuwe generaties voetballiefhebbers te inspireren.

Het WK Voetbal in Rusland was een grote success voor de FIFA en Infantino is daarom erg tevreden over het verloop. Hij zei dat de FIFA gelijk had met hun beslissing om het WK in Rusland te houden en dat het toernooi een kans was om mensen bij elkaar te brengen, de sport te promoten en een boodschap van vrede en tolerantie uit te dragen.