Inbreker bewusteloos na botsing tegen boom tijdens vluchtpoging

Inbreker bewusteloos na botsing tegen boom tijdens vluchtpoging

Een inbreker is vannacht bewusteloos geraakt nadat hij met zijn auto tegen een boom was gebotst tijdens een poging om te vluchten. De man was aan het rijden in de buurt van de stad toen hij door de politie werd achtervolgd. In een poging om te ontkomen, verloor hij de controle over zijn auto en botste tegen een boom.

De politieagenten die achter de inbreker aan zaten, kwamen snel ter plaatse en troffen de man bewusteloos aan. Hij werd direct naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Volgens de politie was de inbreker op zoek naar waardevolle spullen toen hij werd betrapt. Hij had al verschillende woningen in de buurt bezocht en probeerde nu te vluchten. De politie heeft de man in hechtenis genomen en onderzoekt nu of hij verantwoordelijk is voor andere inbraken in de omgeving.

De politie waarschuwt mensen dat ze alert moeten blijven op mogelijke inbraken en hun waardevolle spullen goed moeten beveiligen. Ook wordt er geadviseerd om direct contact op te nemen met de politie als er verdachte activiteiten worden waargenomen.