In Tilburg Nog Niet Gevonden Groene Gifslang Ontsnapt

In Tilburg Nog Niet Gevonden Groene Gifslang Ontsnapt

In Tilburg is een groene gifslang ontsnapt uit een particuliere verzameling. De slang is nog niet gevonden en de politie vraagt de bevolking om uit te kijken.

De slang is ongeveer een meter lang en heeft een groene kleur met zwarte vlekken. Het is een giftige slang, dus mensen moeten er voorzichtig mee omgaan als ze hem zien. De politie waarschuwt dat mensen de slang niet aan mogen raken of proberen te vangen.

De politie is op zoek naar de slang en heeft een speciale taakgroep samengesteld om de slang te zoeken. Er wordt gevraagd aan de bevolking om mee te helpen met het zoeken en eventuele informatie te delen met de politie.

De politie waarschuwt dat mensen de slang niet moeten benaderen als ze hem zien. Als mensen de slang zien, moeten ze direct contact opnemen met de politie. De politie zal dan een team sturen om de slang te vangen.

Het is belangrijk dat mensen alert blijven en uitkijken naar de slang. Als iemand informatie heeft over de slang, moet hij of zij dit direct melden bij de politie. Als iedereen meewerkt, kunnen we hopelijk snel de slang terugvinden.