'In deze bibliotheek mag je boeken nog steeds aanraken en ruiken'

‘In deze bibliotheek mag je boeken nog steeds aanraken en ruiken’

In deze moderne tijd waarin technologie steeds belangrijker wordt, is het fijn om te weten dat er nog steeds plekken zijn waar je een boek kunt aanraken en ruiken. In de bibliotheek van de Universiteit van Amsterdam is dit nog steeds mogelijk.

De bibliotheek biedt een grote selectie aan boeken, tijdschriften en andere publicaties. De boeken zijn verdeeld over verschillende afdelingen, zoals literatuur, kunst, geschiedenis en wetenschap. Er is ook een afdeling met kinderboeken.

Het is mogelijk om boeken te lezen in de bibliotheek, maar je mag ze ook meenemen naar huis. Als je een boek wilt lenen, moet je eerst een bibliotheekkaart aanvragen. Met deze kaart kun je boeken lenen voor een bepaalde periode.

Het is ook mogelijk om boeken te ruiken en aan te raken in de bibliotheek. Dit is een geweldige manier om meer te weten te komen over een boek voordat je het leest. Je kunt de kaft bekijken, de pagina’s omslaan en zelfs de geur opsnuiven.

De bibliotheek van de Universiteit van Amsterdam is een geweldige plek om boeken te lezen en te ontdekken. Het is een plek waar je nog steeds boeken kunt aanraken en ruiken. Dus als je op zoek bent naar een rustige plek om te lezen of een boek te ontdekken, dan is de bibliotheek van de Universiteit van Amsterdam de perfecte plek voor jou.