In december breekt Spanje een hitterecord: bijna 30 graden in Málaga

December is een maand waarin de meeste mensen in Spanje verwachten dat de temperaturen dalen. Maar dit jaar is anders. In Málaga, een stad aan de Costa del Sol, heeft de temperatuur een record bereikt van bijna 30 graden Celsius.

Het is ongebruikelijk dat de temperaturen zo hoog zijn in december. De meeste mensen in Málaga zijn verrast door deze extreme hitte. Het weer is zo warm dat veel mensen buiten komen om te genieten van het zonnige weer.

Deze warme temperaturen kunnen echter ook gevaarlijk zijn. Het is belangrijk dat mensen voldoende water drinken en zichzelf beschermen tegen de zon door een hoed en zonnebrandcrème te dragen.

Hoewel deze hitterecord een verrassing is, is het niet ongebruikelijk dat de temperaturen in Spanje in december zo hoog zijn. Het land heeft een mediterraan klimaat, wat betekent dat het in de wintermaanden nog steeds warm kan zijn.

Hoewel het voor sommige mensen een verrassing is, genieten veel mensen van het warme weer. Het is een goede manier om de wintermaanden door te komen en te genieten van de zon.