In 2025 keert satirisch programma Promenade terug op televisie

In 2025 keert het satirische programma Promenade terug op televisie. Promenade was een populaire Nederlandse televisieshow die in de jaren negentig op de Nederlandse televisie werd uitgezonden. De show was een satirisch commentaar op de politieke en sociale situatie in Nederland.

De show werd gepresenteerd door presentator Jan-Willem van den Bosch. Hij was bekend om zijn scherpe humor en zijn kritische blik op de Nederlandse politiek. Ook de andere leden van de cast, waaronder acteur en cabaretier Paul de Leeuw, waren bekend om hun satirische commentaar.

Na een lange afwezigheid keert Promenade in 2025 terug op televisie. De show zal worden gepresenteerd door een nieuwe presentator, maar de originele castleden zullen ook terugkeren. De show zal een mix zijn van satire, humor en kritiek op de politieke en sociale situatie in Nederland.

Het is nog niet bekend wanneer precies de show zal worden uitgezonden, maar het is duidelijk dat Promenade een welkome toevoeging is aan het Nederlandse televisieaanbod. Het is een verfrissende afwisseling van de standaard realityshows en het zal zeker veel kijkers aanspreken.

Promenade is een unieke televisieshow die een kritische blik werpt op de politieke en sociale situatie in Nederland. Het is een verfrissende afwisseling van het standaard televisieaanbod en het zal zeker veel kijkers aanspreken. We kunnen niet wachten totdat Promenade in 2025 terugkeert op televisie!