IJsselstein viert 25e verjaardag van de grootste kerstboom ter wereld

IJsselstein viert 25e verjaardag van de grootste kerstboom ter wereld

IJsselstein viert de 25e verjaardag van de grootste kerstboom ter wereld. Deze boom staat al 25 jaar in het centrum van IJsselstein en is een van de meest bekende symbolen van de stad.

De boom is in 1995 geplant door toenmalig burgemeester Jan van der Valk. De boom is een Noorse spar en heeft een hoogte van bijna 20 meter. Hij is versierd met meer dan 10.000 lampjes en wordt jaarlijks verlicht tijdens de kerstperiode.

De boom is een bron van trots voor IJsselstein en wordt jaarlijks door duizenden toeristen bezocht. De stad organiseert jaarlijks een groot feest om de verjaardag van de boom te vieren. Er zijn optredens van lokale artiesten, een kerstmarkt en andere activiteiten.

De stad heeft ook een speciale website gemaakt waar mensen informatie kunnen vinden over de boom en de activiteiten die eromheen plaatsvinden. De website bevat ook informatie over de geschiedenis van de boom en de stad.

De verjaardag van de boom is een geweldige gelegenheid om IJsselstein te bezoeken en deze bijzondere boom te bewonderen. De stad heeft veel te bieden, dus als je de kans krijgt, bezoek dan IJsselstein om deze bijzondere boom te zien!