Idrissi verbreken contract bij Sevilla en lijkt naar Feyenoord te gaan

De afgelopen dagen is er veel te doen geweest over de toekomst van de Marokkaanse voetballer Youssef Idrissi. De aanvaller, die momenteel onder contract staat bij Sevilla FC, heeft de club verlaten en lijkt op weg te zijn naar Feyenoord.

De 24-jarige Idrissi speelde sinds 2019 voor Sevilla, waar hij een contract had tot 2022. Hij was een belangrijke speler voor de club, maar kreeg de laatste tijd steeds minder speeltijd. Daarom besloot hij om zijn contract te verbreken en op zoek te gaan naar een nieuwe club.

Volgens verschillende bronnen lijkt Feyenoord de favoriete bestemming voor Idrissi te zijn. De Rotterdamse club is al een tijdje op zoek naar een nieuwe aanvaller en Idrissi lijkt een goede optie te zijn. Hij heeft al ervaring in de Spaanse competitie en zou een goede aanwinst kunnen zijn voor Feyenoord.

Het is nog niet bekend of er al een akkoord is bereikt tussen Feyenoord en Idrissi, maar het lijkt erop dat de twee partijen in gesprek zijn. Als Idrissi naar Feyenoord gaat, zal hij waarschijnlijk een contract krijgen voor twee of drie seizoenen.

Het is duidelijk dat Idrissi op zoek is naar meer speeltijd en dat hij een goede optie is voor Feyenoord. Als de transfer doorgaat, zal hij een waardevolle aanwinst zijn voor de Rotterdamse club.