Ice Cube, The Game en D12 geven concert in december in Ziggo Dome

De Amerikaanse rappers Ice Cube, The Game en D12 komen in december naar de Ziggo Dome voor een uniek concert. Deze drie legendarische hiphopartiesten zullen samen optreden in een avond vol met klassiekers.

Ice Cube is een van de meest invloedrijke rappers uit de jaren ’90. Hij begon zijn carrière als lid van de rapgroep N.W.A. en heeft sindsdien een indrukwekkende lijst met soloalbums uitgebracht. The Game is ook een bekende naam in de hiphopwereld. Hij is bekend om zijn energieke optredens en zijn vele hits. D12 is een rapgroep uit Detroit die bekend staat om hun harde beats en scherpe teksten.

Het concert in de Ziggo Dome zal plaatsvinden op 17 december. Het belooft een avond te worden vol met klassieke hiphoptracks. Fans kunnen verwachten dat Ice Cube, The Game en D12 hun meest populaire nummers zullen spelen. Daarnaast zullen er ook nieuwe nummers worden gespeeld die speciaal voor dit concert zijn gemaakt.

Tickets voor het concert zijn nu verkrijgbaar via de website van de Ziggo Dome. Fans die erbij willen zijn, moeten er snel bij zijn, want de tickets gaan als warme broodjes over de toonbank! Dit concert belooft een avond te worden vol met nostalgie en energie, dus wees erbij om deze legendarische hiphopartiesten live te zien!