Hygiëne bij AZC Ter Apel slecht: volle afvalbakken en smerige toiletten

Hygiëne bij AZC Ter Apel is slecht. Volle afvalbakken en smerige toiletten zijn de norm. Deze situatie is ontstaan door de enorme drukte in het AZC. Er zijn veel mensen die er wonen en er worden veel vluchtelingen verwelkomd.

De hygiëne is een grote zorg voor de bewoners van het AZC. Er zijn veel volle afvalbakken en de toiletten zijn vaak smerig. De bewoners hebben weinig privacy en er is weinig ruimte om de afvalbakken te legen. Ook is er geen goede schoonmaakdienst aanwezig om de toiletten schoon te houden.

De bewoners van het AZC hebben de autoriteiten gevraagd om de hygiëne te verbeteren. Ze willen dat er meer afvalbakken worden geplaatst en dat de toiletten regelmatig worden schoongemaakt. Ze willen ook dat er meer privacy wordt geboden.

De autoriteiten hebben toegezegd dat ze de hygiëne in het AZC zullen verbeteren. Ze hebben al meer afvalbakken geplaatst en ze hebben meer schoonmaakdiensten ingehuurd om de toiletten schoon te houden. Ook zijn er meer privacy-maatregelen genomen.

Hoewel de autoriteiten hun best doen om de hygiëne in het AZC te verbeteren, is er nog steeds veel werk te doen. De bewoners hopen dat de autoriteiten hun beloften waar maken en dat de hygiëne in het AZC snel verbeterd zal worden.