Huub van der Lubbe lanceert eerste single na beëindiging carrière bij De Dijk

Huub van der Lubbe, de voormalige frontman van de Nederlandse rockband De Dijk, heeft zijn eerste single uitgebracht sinds hij zijn carrière bij de band beëindigde. De single, getiteld ‘Ik Wil Niets Meer’, is een rustige, akoestische ballade die de emotionele reis van Huub na zijn vertrek uit De Dijk weerspiegelt.

Huub verliet De Dijk in 2018 na een lange carrière bij de band. Na zijn vertrek ging hij op zoek naar nieuwe muzikale avonturen. Na een jaar van schrijven en opnemen, heeft Huub nu zijn eerste single uitgebracht.

De single is een rustige, akoestische ballade die de emotionele reis van Huub na zijn vertrek uit De Dijk weerspiegelt. De tekst is een openhartige verklaring over hoe hij zich voelt over het verlies van zijn oude band en de zoektocht naar nieuwe muzikale avonturen. De melodie is eenvoudig en toegankelijk, met een krachtige boodschap.

Met deze single laat Huub zien dat hij klaar is voor een nieuw hoofdstuk in zijn muzikale carrière. Hij heeft laten zien dat hij niet bang is om nieuwe dingen te proberen en dat hij klaar is om een nieuwe toekomst tegemoet te gaan.

Huub’s single ‘Ik Wil Niets Meer’ is nu beschikbaar op alle streamingplatforms. Luister ernaar en laat je meevoeren op Huub’s emotionele reis.