Humphries maakt droom waar en wint wereldtitel darts voor 16-jarige Littler

Humphries maakt droom waar en wint wereldtitel darts voor 16-jarige Littler

Het is een droom die uitkomt voor de 16-jarige Leighton Littler uit het Verenigd Koninkrijk. Afgelopen weekend won hij de wereldtitel darts, met dank aan zijn mentor, de wereldkampioen van 2019, Rob Cross. Littler werd begeleid door Cross en diens coach, Scott Humphries, die hem de technieken en tactieken leerde die nodig zijn om de titel te winnen.

Humphries heeft een lange staat van dienst als coach, met meer dan twintig jaar ervaring in het coachen van darts. Hij heeft veel spelers geholpen om hun spel te verbeteren en hun prestaties te verhogen. Hij heeft ook veel jonge spelers geholpen om hun dromen waar te maken.

Littler was erg enthousiast over de kans om onder Humphries’ leiding te werken. Hij zei: “Ik ben zo dankbaar dat ik de kans heb gekregen om met Scott te werken. Hij heeft me geholpen om mijn spel te verbeteren en mijn doelen te bereiken. Ik ben erg blij dat ik de wereldtitel darts heb gewonnen.”

Humphries was ook blij voor Littler en zei: “Het is een geweldig gevoel om te zien hoe Leighton zijn droom waar maakt. Hij is een geweldige speler en ik ben trots op hem. Hij heeft hard gewerkt om deze titel te winnen en ik ben blij dat ik hem daarbij heb kunnen helpen.”

De prestatie van Littler is een bewijs dat hard werken en toewijding beloond worden. Met de hulp van Humphries heeft hij zijn doel bereikt en zijn droom waargemaakt.