Horner geeft aan dat hij met vader van Hamilton heeft gesproken, maar dat er geen concreet resultaat was.

Lewis Hamilton heeft de afgelopen weken veel aandacht gekregen vanwege zijn pogingen om de Formule 1-wereldkampioenschap te winnen. De Britse coureur is op dit moment de koploper in de competitie, maar er zijn nog steeds een paar races te gaan.

De vader van Hamilton, Anthony, heeft een belangrijke rol gespeeld in de carrière van de coureur. Hij heeft veel geïnvesteerd in zijn zoon en heeft hem geholpen om waar hij nu is te komen.

Mercedes-teambaas Toto Wolff heeft onlangs bevestigd dat hij met Anthony Hamilton heeft gesproken, maar dat er geen concreet resultaat was. Wolff heeft gezegd dat hij Anthony wilde laten weten dat hij Lewis steunt in zijn pogingen om de wereldtitel te winnen.

Deze bevestiging van Wolff komt nadat de teambaas eerder had gezegd dat hij niet met Anthony wilde praten. Hij had gezegd dat hij liever niet wilde dat Anthony betrokken raakte bij de strijd om de wereldtitel.

Hoewel er dus geen concreet resultaat is geweest uit het gesprek tussen Wolff en Anthony Hamilton, lijkt het erop dat de teambaas toch een boodschap heeft overgebracht aan de vader van Lewis. Het is duidelijk dat Wolff Lewis wil steunen in zijn pogingen om de wereldtitel te winnen.

Het is moeilijk te voorspellen wat er gaat gebeuren in de resterende races van het seizoen, maar één ding is zeker: Lewis Hamilton zal alles doen wat hij kan om de wereldtitel te winnen. Met de steun van zijn vader en Mercedes-teambaas Toto Wolff, lijkt het erop dat de Britse coureur goede kansen heeft om de titel te behalen.