Hongarije stelt voorwaarde voor Bulgarije om toe te treden tot het Schengengebied

Hongarije stelt voorwaarde voor Bulgarije om toe te treden tot het Schengengebied

Hongarije heeft een voorwaarde gesteld aan Bulgarije om toe te treden tot het Schengengebied. Hongarije heeft aangegeven dat Bulgarije moet voldoen aan de vereisten van de Europese Unie (EU) voordat het toetreedt tot het Schengengebied.

De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Peter Szijjarto, heeft verklaard dat Hongarije bereid is om Bulgarije te helpen bij het voldoen aan de vereisten van de EU. Volgens Szijjarto is het belangrijk dat Bulgarije de vereisten van de EU naleeft en dat het land een goede buur is voor Hongarije.

De Hongaarse minister heeft ook verklaard dat Hongarije bereid is om samen te werken met Bulgarije om de vereisten van de EU te vervullen. Hij zei dat Hongarije bereid is om bij te dragen aan de ontwikkeling van Bulgarije in termen van economische, politieke en sociale stabiliteit.

Volgens Szijjarto is het belangrijk dat Bulgarije de vereisten van de EU naleeft, omdat dit een voorwaarde is voor toetreding tot het Schengengebied. Hij zei ook dat Hongarije bereid is om samen te werken met Bulgarije om deze vereisten te vervullen.

Het is duidelijk dat Hongarije een voorwaarde heeft gesteld aan Bulgarije om toe te treden tot het Schengengebied. Hongarije wil dat Bulgarije de vereisten van de EU naleeft en dat het land een goede buur is voor Hongarije. Hongarije is bereid om samen te werken met Bulgarije om de vereisten van de EU te vervullen.