Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven portretteren Patty Brard in Videoland-serie

De Nederlandse actrices Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven portretteren beiden de beroemde Nederlandse tv-persoonlijkheid Patty Brard in de Videoland-serie ‘Patty & de kleine prinses’. De serie is gebaseerd op het leven van Patty Brard en de kleine prinses, een fictief personage dat Patty’s dochter is.

De serie volgt het leven van Patty en haar dochter, die samen een gezin vormen. De serie toont hoe ze samen hun leven leiden, met alle ups en downs die daarbij komen kijken. De serie is geschreven door de bekende Nederlandse schrijver en regisseur Paul Ruven.

Holly Mae Brood speelt de rol van Patty Brard. Ze heeft al veel ervaring met het spelen van verschillende rollen in films en tv-series. Ze heeft onder andere meegespeeld in de films ‘De Marathon’ en ‘Komt een vrouw bij de dokter’. Ook heeft ze meegespeeld in de tv-serie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’.

Eva van de Wijdeven speelt de rol van de kleine prinses. Eva is een veelbelovend jong actrice. Ze heeft al meegespeeld in verschillende films en tv-series, waaronder ‘De Storm’ en ‘De Club van Sinterklaas’. Ook heeft ze meegespeeld in de tv-serie ‘Gooische Vrouwen’.

De serie is te zien op Videoland. Het is een interessante serie die een kijkje geeft in het leven van Patty Brard en haar dochter. De serie is zeker de moeite waard om te kijken!