Hoe krijg je een ster op The Hollywood Walk of Fame? - Overzicht van de 2.700 sterren

Hoe krijg je een ster op The Hollywood Walk of Fame? – Overzicht van de 2.700 sterren

De Hollywood Walk of Fame is een van de meest iconische symbolen van de Amerikaanse filmindustrie. Het is een lange trottoirstrip in Hollywood, Californië, die meer dan 2.700 sterren bevat die zijn opgericht ter ere van beroemde figuren uit de film-, televisie-, muziek- en theaterwereld. Maar hoe krijg je een ster op de Hollywood Walk of Fame?

Om een ster te krijgen, moet je eerst worden voorgesteld door een lid van de Hollywood Chamber of Commerce. Deze organisatie is verantwoordelijk voor het toevoegen van nieuwe sterren aan de Walk of Fame. Om in aanmerking te komen voor een ster, moet je aan bepaalde criteria voldoen. Je moet bijvoorbeeld minimaal vijf jaar actief zijn in de entertainmentindustrie en je moet een bijdrage hebben geleverd aan de entertainmentwereld.

Als je aan de criteria voldoet, moet je een aanvraag indienen bij de Hollywood Chamber of Commerce. De aanvraag moet worden ondersteund door minimaal tweehonderd handtekeningen van fans en moet ook een financiële bijdrage bevatten. Als je aanvraag wordt goedgekeurd, wordt je uitgenodigd om een ceremonie bij te wonen waarbij je ster wordt onthuld.

De sterren zijn gemaakt van brons en marmer en zijn ongeveer twee voet breed en twee voet hoog. Elke ster bevat de naam van de persoon die het ontvangt, evenals het logo van de Hollywood Chamber of Commerce. De sterren worden geplaatst op het trottoir langs Hollywood Boulevard en Vine Street in Hollywood, Californië.

De Hollywood Walk of Fame is een uniek symbool van de Amerikaanse filmindustrie en een geweldige manier om beroemde figuren te eren. Als je aan de criteria voldoet, kun je een aanvraag indienen bij de Hollywood Chamber of Commerce om je eigen ster te krijgen.