Hockeysters Nederland verslaan België en kunnen halve finales EK ruiken

De Nederlandse hockeysters hebben een geweldige prestatie geleverd door België te verslaan in de kwartfinale van het EK. Na een spannende wedstrijd werd het uiteindelijk 4-3 voor Nederland.

De Nederlandse hockeysters begonnen sterk aan de wedstrijd en hadden al snel een 2-0 voorsprong. België kwam echter terug in de wedstrijd en maakte het 2-2. Nederland bleef echter sterk spelen en scoorde twee keer, waardoor de wedstrijd uiteindelijk 4-3 werd.

Met deze overwinning kunnen de Nederlandse hockeysters de halve finales van het EK ruiken. De volgende tegenstander is Spanje, dat eerder dit jaar al eens verslagen werd door Nederland. De Nederlandse hockeysters zijn er klaar voor om deze wedstrijd te winnen en zo de finale te bereiken.

De Nederlandse hockeysters hebben laten zien dat ze sterk genoeg zijn om mee te doen aan het EK. Ze hebben al veel wedstrijden gewonnen en laten zien dat ze steeds beter worden. Als ze de halve finale winnen, is er een goede kans dat ze ook de finale winnen.

Het is duidelijk dat de Nederlandse hockeysters hard werken en goed presteren. Ze hebben laten zien dat ze sterk genoeg zijn om mee te doen aan het EK en hopelijk kunnen ze ook de finale winnen.