Het volledige speelschema van het EK 2024 in Duitsland bekijken

Het EK 2024 in Duitsland staat voor de deur en voetballiefhebbers over de hele wereld kijken uit naar deze geweldige gebeurtenis. Het volledige speelschema is nu bekendgemaakt, zodat iedereen kan zien wanneer hun favoriete teams spelen.

Het toernooi begint op 11 juni 2024 met de openingswedstrijd tussen Duitsland en Hongarije. Er zullen in totaal 51 wedstrijden gespeeld worden in 12 verschillende stadions verspreid over Duitsland. De finale zal plaatsvinden op 11 juli in het Olympiastadion in Berlijn.

De groepsfase zal bestaan uit acht groepen met vier teams in elke groep. De twee beste teams uit elke groep gaan door naar de knock-outfase, waar ze het tegen elkaar opnemen in een reeks van één-op-eenwedstrijden. De winnaars van deze wedstrijden gaan door naar de kwartfinales, halve finales en uiteindelijk de finale.

Het is ook mogelijk om het volledige speelschema te bekijken op de officiële website van het EK 2024. Daar kun je alle wedstrijden bekijken, evenals informatie over de locaties en tijden. Je kunt ook tickets kopen voor de wedstrijden die je wilt bijwonen.

Het EK 2024 belooft een geweldig toernooi te worden, dus zorg ervoor dat je het speelschema bekijkt om niets te missen. Het is een unieke kans om je favoriete teams aan het werk te zien en om deel te nemen aan een van de grootste sportevenementen ter wereld.