Het oudste frisdrankbedrijf van Egypte bloeit op door boycot van westerse producten

Het oudste frisdrankbedrijf van Egypte, Al-Ahram Beverages Company (ABC), heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Dit is vooral te danken aan de boycot van westerse producten door veel Egyptenaren.

ABC is een van de oudste frisdrankbedrijven in Egypte. Het bedrijf is al meer dan 100 jaar actief in het land. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt. Dit is vooral te danken aan de boycot van westerse producten door veel Egyptenaren.

De boycot van westerse producten is ontstaan als reactie op de politieke situatie in het Midden-Oosten. Veel Egyptenaren zijn van mening dat ze hun geld niet moeten besteden aan producten die afkomstig zijn uit landen die betrokken zijn bij de conflicten in het Midden-Oosten. In plaats daarvan kiezen ze ervoor om lokale producten te kopen, waaronder ABC’s frisdranken.

De boycot heeft ABC geholpen om zijn marktaandeel te vergroten. Het bedrijf heeft ook een aantal nieuwe productlijnen geïntroduceerd, waaronder energiedranken en sportdranken. Ook heeft het bedrijf geïnvesteerd in marketing en reclame om zijn producten beter bekend te maken bij consumenten.

ABC is nu een van de meest populaire frisdrankbedrijven in Egypte. Het bedrijf heeft een aanzienlijk marktaandeel en blijft groeien. Het bedrijf heeft ook plannen om zijn producten naar andere landen in de regio te exporteren.

Hoewel de boycot van westerse producten een negatieve impact heeft gehad op veel bedrijven, heeft het ABC geholpen om te bloeien. De boycot heeft ABC geholpen om zijn marktaandeel te vergroten en nieuwe productlijnen te introduceren. Het bedrijf blijft groeien en is nu een van de meest populaire frisdrankbedrijven in Egypte.