Het Metropole Orkest genomineerd voor Grammy Award in 2021

Het Metropole Orkest is genomineerd voor een Grammy Award in 2021 voor hun album ‘Metropole Orkest & Jules Buckley: Symphonic Shades’. Het is een eer om genomineerd te zijn voor zo’n prestigieuze prijs en het Metropole Orkest is dan ook erg trots op de nominatie.

Het Metropole Orkest is een Nederlands orkest dat al meer dan 60 jaar bestaat. Het orkest bestaat uit meer dan 50 muzikanten die samenwerken om de mooiste muziek te creëren. Het orkest heeft al veel verschillende albums uitgebracht, waaronder hun laatste album ‘Metropole Orkest & Jules Buckley: Symphonic Shades’.

Het album is een mix van klassieke muziek en moderne popmuziek. Het album bevat ook nummers van bekende artiesten zoals Coldplay, Adele en Bruno Mars. Het album is een unieke mix van klassieke muziek en moderne popmuziek die de luisteraar meeneemt op een reis door verschillende muzikale stijlen.

Het Metropole Orkest is erg blij met de nominatie voor de Grammy Award. Ze hopen dat ze de prijs winnen en dat hun muziek door nog meer mensen gehoord wordt. Het Metropole Orkest is een van de meest invloedrijke orkesten in Nederland en ze zijn trots op hun nominatie.