Herman van der Zandt neemt afscheid in laatste NOS-uitzending

Herman van der Zandt heeft afscheid genomen van de Nederlandse Omroep Stichting (NOS) in zijn laatste uitzending. Van der Zandt was al meer dan 30 jaar betrokken bij de NOS, waar hij vele verschillende functies heeft bekleed.

Van der Zandt begon zijn carrière bij de NOS in 1988 als presentator van het NOS Journaal. In de loop der jaren heeft hij verschillende functies bekleed, waaronder hoofdredacteur, presentator en verslaggever.

In de afgelopen jaren heeft Van der Zandt veel bijgedragen aan de NOS. Hij was betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe programma’s en verzorgde vele interviews met bekende Nederlanders. Ook was hij betrokken bij de verspreiding van nieuws over belangrijke gebeurtenissen zoals de verkiezingen en de Olympische Spelen.

In zijn laatste uitzending heeft Van der Zandt afscheid genomen van de NOS. Hij bedankte iedereen die hem in de loop der jaren heeft geholpen en steunde. Ook bedankte hij alle kijkers voor hun trouwe steun en interesse in het NOS Journaal.

Herman van der Zandt zal worden gemist door de NOS-familie. Zijn bijdrage aan de Nederlandse omroep is enorm geweest en hij heeft veel mensen geïnspireerd. We wensen hem veel succes in zijn toekomstige projecten en hopen dat hij nog vele jaren actief blijft in de media-industrie.