Herdenkingsfilm van Reiky de Valk in bioscoop te zien in Amsterdam

Herdenkingsfilm van Reiky de Valk in bioscoop te zien in Amsterdam

In Amsterdam is de herdenkingsfilm van Reiky de Valk te zien in de bioscoop. De film is een documentaire over het leven van de Nederlandse kunstenaar Reiky de Valk, die in 2018 op jonge leeftijd overleed. De film is gemaakt door de familie van Reiky en geeft een kijkje in zijn leven, zijn kunst en zijn persoonlijkheid.

De film toont de vele kanten van Reiky’s leven. Het toont zijn kunst, maar ook zijn liefde voor muziek, zijn vrienden en familie, en zijn passie voor reizen. Het laat ook zien hoe hij omging met zijn ziekte, en hoe hij de laatste jaren van zijn leven doorbracht.

De film is gemaakt om de herinnering aan Reiky levend te houden. Het is een eerbetoon aan een man die veel heeft betekend voor de Nederlandse kunstwereld. De film is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in de Nederlandse kunstgeschiedenis.

De film is te zien in de bioscoop in Amsterdam. De première is op 8 mei, maar de film is ook daarna nog te zien. Als je geïnteresseerd bent in het leven van Reiky de Valk, dan is dit een unieke kans om meer te weten te komen over deze bijzondere kunstenaar.