Hercules-spelers in extase na verrassende overwinning tegen Ajax: 'Ik voel me als God'

Hercules-spelers in extase na verrassende overwinning tegen Ajax: ‘Ik voel me als God’

Hercules-spelers zijn in extase na hun verrassende overwinning tegen Ajax. Na een spannende wedstrijd won Hercules met 2-1 van de Amsterdamse voetbalclub.

De spelers van Hercules waren vol lof over hun eigen prestatie. “We hebben hard gewerkt voor deze overwinning. We hebben onszelf overtroffen en hebben laten zien dat we een goed team zijn”, aldus de spelers.

De verrassende overwinning tegen Ajax was vooral te danken aan de sterke verdediging van Hercules. “We hebben echt als een team gespeeld en hebben elkaar goed gesteund. We hebben Ajax geen kans gegeven om te scoren”, aldus de spelers.

De spelers van Hercules waren na afloop van de wedstrijd in extase. “Ik voel me als God! We hebben Ajax verslagen, een van de beste teams in Nederland. We hebben laten zien dat we een goed team zijn en dat we kunnen winnen van de beste teams in Nederland”, aldus de spelers.

Hercules heeft met deze overwinning laten zien dat ze meer kunnen dan alleen maar verliezen. De spelers zijn er trots op dat ze Ajax hebben verslagen en hopen dat ze dit succes kunnen voortzetten in de komende wedstrijden.