Heracles-aanvaller Hornkamp lange tijd uitgeschakeld door botsing met Ajax-keeper Rulli

Het was een dramatische avond voor Heracles Almelo-aanvaller Brandley Hornkamp. De spits raakte geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen Ajax, nadat hij een botsing had met de Ajax-keeper GerĂ³nimo Rulli. Hornkamp moest direct naar het ziekenhuis en is nu lange tijd uitgeschakeld.

Hornkamp was in de tweede helft van de wedstrijd in de buurt van Rulli toen hij een bal wilde veroveren. Maar de twee spelers raakten elkaar en Hornkamp viel hard op de grond. Na de botsing werd hij direct naar het ziekenhuis gebracht voor verdere onderzoeken.

De artsen van Heracles Almelo hebben bevestigd dat Hornkamp een ernstige knieblessure heeft opgelopen. Hij zal lange tijd uitgeschakeld zijn en het is nog niet duidelijk hoe lang hij precies uit de roulatie zal zijn.

Hornkamp is een belangrijke speler voor Heracles Almelo en het is een grote klap voor de ploeg dat hij zo lang uitgeschakeld is. De club zal nu op zoek moeten naar een vervanger voor Hornkamp, maar dat zal niet gemakkelijk zijn.

Het is een trieste situatie voor Hornkamp, maar hij heeft de steun van zijn teamgenoten en fans. We hopen dat hij snel weer op de been is en weer kan genieten van het voetbal.