HEMA-medewerker na steekpartij buiten levensgevaar, winkelteam erg geschokt

Het team van de HEMA-winkel in Amsterdam is erg geschokt door de steekpartij die vandaag heeft plaatsgevonden. Een van hun medewerkers is slachtoffer geworden van een aanval met een mes. Gelukkig is de medewerker buiten levensgevaar.

De politie is direct ter plaatse gegaan om de verdachte aan te houden. De verdachte is opgepakt en wordt verhoord. Er zijn geen details bekend over de identiteit van de verdachte of de motieven voor de aanval.

Het team van de HEMA-winkel is erg geschokt door het incident. Ze hebben een verklaring afgegeven waarin ze hun medeleven uitspreken met het slachtoffer en hun steun betuigen aan de politie bij het onderzoek. Ze hebben ook aangegeven dat ze alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat hun medewerkers veilig kunnen werken.

De politie is nog steeds bezig met het onderzoek en er wordt verwacht dat er meer informatie bekend zal worden gemaakt over de identiteit van de verdachte en de motieven achter de aanval. In de tussentijd blijft het team van de HEMA-winkel in Amsterdam geschokt door het incident en hopen ze dat hun medewerker snel herstelt.